Thursday, 21 November 2013

Aku balun abihh cekelat hang..~~


Jimmy Kimmel Live adalah rancangan talk show yang popular di Amerika. Dihoskan oleh Jimmy Kimmel sendiri, rancangan ini disiarkan oleh ABC Studios dengan kerjasama Jackhole Production. Aku sebenarnya bukannya nak ceghita pasai rancangan ni pon... Just aku nak share video budak2x ni kene prank ngan parent diorang je...ha3...


video
kemain lagi kemaih budak2 mat saleh ni ckp omputeh... ye idokk..ha3

btw, comel je budak2 ni time marah..keh3..

Lee Kwang Soo singgah ke Malaysia..!!!



Sebut sahaja Runningman, pasti ramai yang telah mengetahui kehebatan rancangan realiti tv yang sangat hot dan menjadi kegilaan ramai remaja pada masa kini. Lee Kwang Soo, yang juga merupakan salah seorang dari ahli Runningman akan bertandang ke Malaysia pada 4 Januari 2014 bagi menemui peminatnya yang berada di Malaysia buat julung kalinya. HUHH..ayat skema abisss..ha3.... 


video


mohon Kwang Soo jangan betray fan kat Malaysia dan untuk kakak2 Malaysian, anda dipohon supaya menjaga tatatertib sebagai rakyat Malaysia.... jgn dok tergedik histeria melebeyy macam masa JongKook datang tempohari... malu den nengoknye...haishhhhh...~~