Thursday, 21 November 2013

Aku balun abihh cekelat hang..~~


Jimmy Kimmel Live adalah rancangan talk show yang popular di Amerika. Dihoskan oleh Jimmy Kimmel sendiri, rancangan ini disiarkan oleh ABC Studios dengan kerjasama Jackhole Production. Aku sebenarnya bukannya nak ceghita pasai rancangan ni pon... Just aku nak share video budak2x ni kene prank ngan parent diorang je...ha3...


video
kemain lagi kemaih budak2 mat saleh ni ckp omputeh... ye idokk..ha3

btw, comel je budak2 ni time marah..keh3..

2 comments:

  1. pernah tengok video ni kat fesbuk . memang kelakar bila parents dia ge sorok gegula halloween dorang pastu cakap dah habeh kena makan . kann ? :D

    ReplyDelete